3 Март 2009 - България е свободна робиня

Трети март - най-великата дата в Новата Българска история, а може би изобщо в историята на България. За да стане тази дата велика са загинали много българи, които днес са исторически величия на България. Ботев, Каравелов, Левски, Раковски... Защо умряха те? За да сме свободни, за да сме граждани, за да живеем в неробство, за да...

Днес, свободни ли сме? Да, свободни сме! Днес, граждани ли сме? Не, не сме граждани! Днес, роби ли сме? Да "роби "сме! Днес българите сме "свободни роби". И причината за това е, че не сме граждани! Гражданството е не само да казваш, че си гражданин (или някой да ти казва), а и да си изпълняваш задълженията си като такъв.

От това неизпълнение на ангажименти, днес ни управляват и произнасят речи хора, които опетняват имената на величията горе. С делата си те уринират, онанират и се изпръжняват върху всичко българско.

"Отървахме" се от турците и хоп "зарибиха" ни руснаците!

Днешните нещастни управници превърнах България в "евтина" жена, а нас в жалки деца на тази жена - просяци.

Празник е! България е в свободно робство! Ами честито на доволните от това! Аз не съм щастлив и ми е скучно. Мразя да съм свободен роб!

Коментари

  1. "Отървахме" се от турците и хоп "зарибиха" ни руснаците!"
    А когато те ни изпуснаха, е юрнахме към сияйния запад, който си умираше да си намери клиенти и прислужници. И ги намери, в лицето на нашата "висша" класа! Дупедавци!

    ОтговорИзтриване
  2. Ангел Кочев: Велико е да си Свободен , а още по-велико е да си мислиш че си свободен ... а най- велико е да Живееш в Модерно робство . да това си е ситуацията създадена от нашите управляващи мозъци... да хубаво е да живеш и да се мъчиш за 250лв и да плащаш ток 150 лв, а министърът да се изкаже, че ще има разумно повишение на тока ....абе...

    ОтговорИзтриване
  3. Приятелю, прав си! Духаме супата, но тя не изстива. Сърбам я гореща. 2в1 - сърбаме и духаме!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации